ma
a
Gert-Jan Scherff, Piano Gert-Jan Scherff is al vele jaren onze vaste begeleider op de piano. Hij is een virtuoos pianist die zijn spel razendsnel kan aanpassen als dat nodig is. Hij begeleidt niet alleen het koor, maar inspireert ons op een onnavolgbare muzikale manier. Gert-Jan en zijn vrouw Hanneke hebben samen een eigen muzikaal bedrijf Vivace. Hierin worden op professionele basis muzikale activiteiten aangeboden: koorbegeleiding, muziekonderwijs, muziekproductie, webshop, enz. Vivace heeft een eigen website : Muziekschool Vivace
Hanneke Scherff, Dwarsfluit
Hanneke begeleidt Singing Source regelmatig op de dwarsfluit. Hanneke heeft aan het conservatorium in Rotterdam de opleiding Docent Muziek afgerond met dwarsfluit als primair instrument. Lesgeven aan kinderen en musiceren zijn haar grote passies. Samen met de pianist Gert-Jan Scherff leidt ze het muzikaal bedrijf Vivace. Ze heeft haar eigen muziektheatergroep ´Amazing Kids & Teens´ in Alblasserdam.
Arno van Leeuwen, Kerkorgel Arno van Leeuwen is al vanaf de oprichting van het koor onze vaste begeleider op het kerkorgel. Orgelspelen is zijn hobby. Op jonge leeftijd kreeg hij de eerste pianolessen van zijn vader. Al op 12-jarige leeftijd verving hij voor de eerste keer zijn vader als organist in een kerkdienst. Behalve organist van de PKN kerk De Dorpskerk in Nieuwegein-Noord is Arno ook organist van de Gereformeerde kerk in Lopik en vaste begeleider van het kerkkoor aldaar.
© Singing Source Nieuwegein, laatst bewerkt op 04-03-2020
Onze koorkleding Zwarte kleding met een toegevoegd wit, groen of blauw accent (corsage/versiering) Zwarte broek en zwart overhemd met witte of rode strik Zwarte broek en blauw overhemd Muzikale begeleiding Tijdens optredens maakt Singing Source graag gebruik van onze vaste begeleiders:
Optredens